Menu

Zonnetenten, rolluiken voor veranda’s, screens, pergola's of zonwerende folie… we zoeken steeds voor u de beste oplossingen op de markt om uw comfort te optimaliseren.

In de zomer willen we allemaal de koelte en de helderheid binnen houden. Vergeet de airconditioning en geniet van uw dag: de buitenzonwering stopt de zonnestralen voordat ze de glasoppervlakte binnendringen en vermijdt zo een soort serre-effect. Het binnenkomende licht is steeds verzekerd, maar de warmte dringt niet binnen in uw woning.
Zonnetenten, rolluiken, parasols, schermen,… in uw woning, in uw veranda, op uw terras of in uw tuin, u beschermt zich tegen de zon en u creëert schaduw waar u het maar wil. Al onze buitenzonweringen zijn beschikbaar in een ruim gamma modellen en kleuren die perfect in uw omgeving kunnen geïntegreerd worden. Onze zonnetenten kunnen gemotoriseerd worden of geleverd met een manuele afstandsbediening.

Romantisch, sober of veelkleurig, ongeacht uw smaken en de stijl van uw huis, appartement, bureau of handelspand, de zonneweringen verzekeren u een discrete bescherming tegen de zon en de blikken. Ze zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid aan stoffen en kleuren die zullen opgaan in de omgeving of uw interieur personaliseren. Ze staan eigenlijk in dienst van de inrichting van uw interieur: ze verfraaien de ruimte door ze in te delen in vertrekken.

Het rolluik voldoet vandaag aan alle comforteisen : totale afscherming en beheersing van licht, veiligheid en bescherming tegen slecht weer, thermische en akoestische isolatie, … . Een zeer ruime keuze aan specifieke rolluiken voor alle openingen, vensters, toegangspoorten, openslaande deuren en garages is voor u beschikbaar: minicassetterolgordijnen, garageluiken, sectionale poorten, traditionele rolluiken of design rolluiken (ZonRo), ... oneindig aanpasbare producten voor en plaatst die om een afwerking, een bescherming en een perfecte isolatie voor uw interieur te verzekeren. Bij de keuze van uw rolluiken, houden we tot in de kleinste details rekening met uw smaken, wensen, voorkeuren en noden.

botton_banner