Menu

 

De profielen bestaan uit hoogwaardig aluminium en werden gelakt in de door U gewenste ralkleur. Alle andere onderdelen zijn vervaardigd uit inox en PVC. Deze combinatie van producten garandeert een jarenlang gebruik zonder corrosie.

De vliegenramen zijn in een handomdraai te plaatsen of te verwijderen dankzij een uniek clipsysteem. Dit laat toe uw raam te sluiten zonder het vliegenraam weg te nemen. Via een borstelsysteem sluiten al onze horren naadloos aan op uw ramen.

Onze vliegendeur is vervaardigd uit deze duurzame en lichte profielen, De tussenstijl is een S-vormig profiel dat tevens dienst doet als handgreep.Er zijn opties mogelijk zoals :
Pomp: zorgt voor een automatische sluiting. Pet screen: bestand tegen slechte gewoontes van uw huisdier.Schopplaat: extra bescherming en versteviging van uw deur.  Poezen-of hondendeur: gemakkelijke toegang voor uw favoriet huisdier

Deze schuifdeur heeft bovenaan gelagerde wielen welke zorgen voor een soepele werking. De tussenstijl is een S-vormig profiel dat tevens dienst doet als handgreep. Mogelijke openingen worden afgedicht met zachte borstels. Het uitnemen van deze hor kan in een handomdraai gebeuren.
Smalle variante: door de geringe bouwdiepte kan dit systeem vaak gebruikt worden in combinatie met rolluiken. Deze variante heeft onderaan gelagerde wielen.
Opties zoals pet screen en schopplaat zijn perfect mogelijk.

Het geplisseerde horgaas geeft deze hordeur een extra decoratieve dimensie, en zorgt dat het horgaas beter zichtbaar is. Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. De bedieningslijst blijft in elke gewenste stand staan en door de stabilisatie koorden blijft deze altijd evenwijdig, waardoor ook kleine kinderen geen problemen zullen hebben met de bediening. 

Opgelet dit gaas niet bestand is tegen honden en katten.

Maak gebuik van onze eigen hersteldienst,

wij herstellen alle horren, ook als wij deze ramen of deuren zelf niet geplaatst hebben.

Snelle service en afhaling mogelijk.

botton_banner